fbpx
NaslovnicaCrna GoraJugopetrol Eko sponzor COK

Jugopetrol Eko sponzor COK

Podgorica, (MINA) – Jugopetrol EKO benzinske stanice zvanično je gorivo Igara malih zemalja Evrope (IMZE), koje će od 27. maja do 1. juna biti održane u pet crnogorskih gradova, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik COK Dušan Simonović i izvršni direktor Antonis Semelides.

Saopšteno je da je dogovorena saradnja za ovu i narednu godinu, odnosno do Olimpijskih igara u Tokiju.

Foto: MINA

Simonović se nakon potpisivanja ugovora zahvalio Jugopetrolu na vrijednoj donaciji i snažnoj podršci u organizaciji takmičenja.

On je naglasio da je potpisan za COK izuzetno značaj sponzorski ugovor.

“Jugopetrol Eko je izuzetna kompanija, trudimo se se da u svom pulu imamo samo renomirane i najbolje kompanije. To je značajno sponzorstvo za naš mali, ali uspješan olimpijski komitet. Jako mi je drago što je to kompanija koja dolazi iz Grčke, postojbine olimpijskih igara. U našoj olimpijskoj porodici Grčkoj pripada posebno mjesto. Helenik petroleum, stara Helada i naš novi sponzorski ugovor neka nam budu sa srećom”, rekao je Simonović.

On je istakao da je zadovoljan ugovorom i činjenicom da se radi o dvogodišnjoj saradnji.

“Naše družene počinje Igrama malih zemalja Evrope, a zaključićemo ga sa Igrama u Tokiju. Vjerujem da ćemo je nastaviti i poslije Tokija”, rekao je Simonović.

On je istakao da je ugovor u vrijednosti zlatnog sponzora COK.

Izvršni direktor Antonis Semelides kazao da se radi o dosta značajnom iznosu, ne želeći da saopšti njegovu tačnu vrijednost.

“Drago nam je da ćemo ove i naredne godine pružiti podršku COK, a na taj način i sport u Crnoj Gori. Ove godine se u Crnoj Gori održava jedan izuzetno važan sportski događaj, u organizaciji COK – Igre malih zemalja Evrope. Naša podrška nastaviće se sljedeće godine, kada se održavaju Igre u Tokiju. Nadam se da će što veći broj sportista i timova izboriti olimpijsku vizu. Mi smo tu da vam pomognemo da ostvarite što bolje rezultate”, kazao je Semelidis.

Najčitanije