fbpx
NaslovnicaCrna GoraBrajović pokušava da skrene pažnju sa afere Koverta

Brajović pokušava da skrene pažnju sa afere Koverta

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Skupštine Ivan Brajović pokušava da skrene pažnju sa korupcionaške afere Koverta, ocijenio je peredsjednik Atlas grupe Duško Knežević.

Brajović je nedavno kazao da Crnu Goru ne potresa nikakva afera, ali je vrlo prisutna u medijima i postoji veliko interesovanje za nju, dodajući da ne želi da se miješa u rad državnih organa koji se time bave.

Knežević je pozvao Brajovića da objasni kako je zatvorio svoje obaveze prema Atlas banci, koje su nastale po osnovu višegodišnjih dugovanja na karticama koje nije vraćao.

“Drugo, kako je Brajović godinama držao depozite Javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas banci i koji je aranžman povodom toga imao”, kazao je Knežević.

On je upitao zašto je Brajović ušao u sukob sa svojim partijskim drugom, direktorom Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandićem oko depozita u Atlas banci?

“Neka Brajović objasni kako je njegova zemlja u Bjelopavlićima završila u rukama jednog od naših uhapšenih vozača, koji je ni kriv ni dužan držan u pritvoru, dok su pokušavali da ga lažno optuže da je učestvovao u pranju novca za Demokratski front”, naveo je Knežević.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...