fbpx
NaslovnicaCrna GoraBudućnost sa Valčeom, Bitighajmom i Brestom

Budućnost sa Valčeom, Bitighajmom i Brestom

Podgorica, (MINA) – Rukometašice Budućnosti u Ligi šampiona naredne sezone igraće u grupi C sa rumunskom Valčeom, njemačkim Bitighajmom i francuskim Brestom, odlučeno je danas žrijebom u Beču.

Plasman u glavnu rundu izboriće tri prvoplasirana tima iz grupe.

Trener podgoričkog tima, Dragan Adžić kazao je da vjeruje u svoj tim i da očekuje plasman na finalni turnir Lige šampiona.

“Sa Valčeom imaćemo dva meča i trening u sklopu priprema. Ozbiljna ekipa, ne slučajno u prvom šeširu, sa pojačanjima, biće vrlo zahtjevna i tražiće naš maksimum. Bitighajm je jedna od najboljih njemačkih ekipa, imamo iskustvo igranja sa njima, a i Brest će tražiti maksimalnu pažnju”, kazao je Adžić.

On je kazao da Budućnost očekuje teška grupna faza.

“U glavnoj rundi ukrstićemo se sa grupom gdje je Đer. Ovaj način igranja Lige šampiona od prvog kola zahtjeva borbu za osvajanje što više bodova i da se što više prenese u glavnu rundu. Naš sastav je za respekt i sa zadovoljstvom ću da ga predvodim i posebnim motivim. Vjerujem u ovu generaciju Budućnosti,dobre igre i u rast i podizanje forme i da ćemo izboriti plasman na finalni turnir i biti konkurentni”, rekao je Adžić.

Najčitanije