fbpx
NaslovnicaCrna GoraĆeman: Oni koji bježe od izbornih reformi pomažu DPS-u

Ćeman: Oni koji bježe od izbornih reformi pomažu DPS-u

Podgorica, (MINA) – Politički subjekti koji bježe od izbornih reformi i vode politiku posmatranja sa strane, pomažu Demokratskoj partiji socijalista (DPS) u namjeri da pokrade naredne parlamentarne izbore, ocijenjeno je iz Demokratske Crne Gore.

Potpredsjednik Demokrata Albin Ćeman kazao je da aktuelni politički trenutak nameće obavezu proaktivnog pristupa cjelokupne opozicije na izgradnji uslova za prve fer, poštene i demokratske izbore.

„Crnogorska opozicija, zahvaljujući upornosti i doslednosti Demokrata, Briselskom planu i podršci međunarodne zajednice, prvi put od uvođenja višestranačja jasno diktira tempo“, navodi se u saopštenju Ćemana.

Prema njegovim riječima, tako uspostavljena politička atmosfera u potpunosti odgovara opozicionim interesima i tjera DPS na konstantno pravdanje, povlačenje i odbranu.

„Zato, oni politički subjekti koji bježe od izbornih reformi, koji vode pljuvačku politiku, politiku varanja Evropske unije, oni koji vode politiku posmatranja sa strane, direktno ili indirektno pomažu DPS-u u namjeri da pokrade naredne parlamentarne izbore“, tvrdi Ćeman.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije