fbpx
NaslovnicaCrna GoraCrnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi

Crnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi

Podgorica, (MINA) – Crnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi, poručio je predsjednik budvanskog odbora te stranke, Vladimir Bulatović.

„Obavještavam građane Budve da od danas Crnogorska nije dio vladajuće koalicije u Budvi. Niko od predstavnika Crnogorske neće dalje učestvovati na koalicionim sastancima“, kazao je Bulatović.

On je rekao da je Crnogorska učinila sve što je moguće da pokaže građanima Budve i Crne Gore da i uz programski različite ciljeve može zajedno da se radi.

Prema njegovim riječima, u Crnogorskoj su znali da će se suočiti sa različitim iskušenjima, bili su spremni na to.

„Sami smo istrpjeli teške udare, prije svega od Demokratske partije socijalista (DPS). Ali primitivizam, neznanje i pohlepa pojedinih funkcionera Demokratskog fronta (DF) su za svakog civilizovanog čovjeka nepodnošljivi, i mi u takvom društvu dalje ne želimo da provedemo ni dana“, poručio je Bulatović.

On je dodao da su DF i DPS poput blizanaca.

„Nema te kombinacije i prevare kojom su ovladali u DPS-u, a koju do savršenstva nijesu doveli funkcioneri DF-a“, smatra Bulatović.

Prema njegovim riječima, oni jedni od drugih uče, jedni druge dopunjavaju, i za Budvu i za Crnu Goru je spasonosna situacija u kojoj će DPS i DF zajedno imati nedovoljno glasova da bi na bilo šta mogli presudno da utiču.

„Naši dalji potezi biće usmjereni ka istrajnoj političkoj borbi da građanske i emancipatorske snage u Crnoj Gori nadjačaju DPS i DF, kako bismo konačno stvorili uslove za život u uređenoj i pravednoj državi“, zaključio je Bulatović.

Najčitanije