fbpx
NaslovnicaCrna GoraCrnogorski sportisti na Mediteranskim igrama na pijesku

Crnogorski sportisti na Mediteranskim igrama na pijesku

Podgorica, (MINA) – Patras će od 25. do 31. avgusta biti domaćin Mediteranskih igara na pijesku, na kojima će nastupiti i crnogorski sportisti, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Crnu Goru će predstavljati Vuk Medenica i Aleksandar Marojević u odbojci na pijesku, a predvodiće ih trener Nikola Pješčić.

Najavljeno je učešće sportista iz 26 država, koji će se nadmetati u 11 sportskih disciplina.

Predstavnici kompanije Jugopetrol AD EKO benzinske stanice, zvanično gorivo COK, poželjeli su srećan put i dobre sportske rezultate crnogorskim sportistima.

Navodi se da ta kompanija podržava razvoj sporta kroz brojne projekte i podršku COK.

“Kao sponzor COK veliko nam je zadovoljstvo što nastavljamo sa podrškom našim sportistima koji će učestvovati na Mediteranskim igrama na pijesku u Grčkoj. Zajedno treba da radimo na većoj popularizaciji sporta, podršci mladim talentima za postizanje boljih rezultata i mogućnosti da zajedno sa drugim sportistima učestvuju na velikim sportskim takmičenjima. Crnogorskim sportistima želimo uspješno takmičenje i nadamo se da će ostvariti sjajne sportske rezultate”, kazao je direktor operativnih poslova i logistike kompanije, Veselin Gačević.

Najčitanije