fbpx
NaslovnicaCrna GoraDamjanović: Odlučićemo o pozivu narednih dana

Damjanović: Odlučićemo o pozivu narednih dana

Podgorica, (MINA) – Opozicione inicijative za razgovor su nesporne, posebno kada se radi o suštinskim stvarima, ocijenio je nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović i najavio da će Posebni klub poslanika narednih dana definisati svoj stav u vezi poziva predsjednice Socijaldemokratske partije (SDP) Draginje Vuksanović Stanković.

Ona je pozvala lidere opozicionih partija i predstavnike poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za rad u Odboru za izmjenu izbornog i drugog zakonodavstva, na dogovor oko definisanja zajedničke platforme za razgovore sa predstavnicima vlasti.

Damjanović je agenciji MINA rekao da su nesporne opozicione inicijative za razgovor, naročito kada se radi o suštinskim stvarima koje se tiču obezbjedjivanja uslova za fer i slobodne izbore u cilju prevazilaženja duboke političke krize u Crnoj Gori.

Prema njegovim riječima, ono što je prethodno pitanje, tiče se odnosa prema klasičnoj uzurpaciji mjesta u Odboru za reformu izbornog zakonodavstva, od Demokratske Crne Gore, nezakonito i iza leđa gotovo cjelokupne parlamentarne opozicije, a uz pomoć glasačke mašinerije DPS-a.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

CEDIS

Djelovi Danilovgrada u nedjelju bez struje

Podgorica, (MINA) – Djelovi Danilovgrada biće u nedjelju više sati bez struje, zbog radova...