fbpx
NaslovnicaCrna GoraDžudović: Konačan rezultat realan

Džudović: Konačan rezultat realan

 

Podgorica, (MINA) – Neriješen rezultat fudbalske utakmice između Crne Gore i Kosova je realan, ocijenio je Miodrag Džudović, koji je sa klupe predvodio crnogorsku selekciju.

Crna Gora i Kosovo igrali su u Podgorici, u trećem kolu kvalifikacija, neriješeno 1:1.

Džudović, koji je priliku da vodi crnogorsku reprezentaciju dobio nakon odlaska Ljubiše Tumbakovića, kazao je da je to bila jedna od najtežih utakmica.

“Ušli smo u meč dosta loše, falilo nam je energije, pokretljivosti i suguran pas na protivničkoj polovini, više koncentracije u završnici. Nijesmo to uspjeli da uradimo u prvom poluvremenu, ali smo u drugom popravili taj odnos, stvorili nekoliko šansi. Možda smo mogli i da pobijedimo, ali je remi realan rezultat”, kazao je Džudović.

On je istakao da Kosovo ima kvalitetan tim, navodeći da je gost imao veći posjed i da je kontrolisao igru.

“Sva dešavanja oko reprezentacije uticala su da fudbaleri tako reaguju. Važno je da nijesmo izgubili, idemo dalje. Bitno je da sačuvamo kolektiv, da izađemo iz ove situacije jači. Ide nova utakmica i treba se pripremati za Češku“, rekao je Džudović.

Komentarišući narednog rivala on je kazao da je Češka ozbiljna ekipa i da Crna Gora ima dva dana da se pripremi i pokuša da ostvari povoljan rezultat.

Utakmica pod Goricom imala je svoju predigru, pa su zbog pritiska iz Beograda protiv Kosova odbili da igraju fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Filip Stojković.

Iz istih razloga na klupi nijesu bili ni selektor Ljubiša Tumbaković i njegov prvi pomoćnik Saša Janković.

Crna Gora će kvalifikacije nastaviti duelom sa Češkom u ponedjeljak u Olomucu.

Najčitanije

Penzioneri traže hitnu reformu sistema PIO

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Savez udruženja penzionera Crne Gore tražio je od Vlade hitnu reformu...