fbpx
NaslovnicaCrna GoraFarmanova i POK dogovorili saradnju

Farmanova i POK dogovorili saradnju

Podgorica, (MINA) – Paraolimpijski komitet Crne Gore (POK) i Farmanova potpisali su ugovor o donaciji u susret Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, saopšteno je iz krovne sportske asocijacije osoba sa invaliditetom.

Saopšteno je da će Farmanova dio sredstava od svake prodate kutije svog novog proizvoda Magnezijum 300 Direkt donirati za pripreme crnogorskih paraolimpijaca za predstojeće Paraolimpijske igre.

„Izuzetno nam znači podrška Farmanove u veoma zahtjevnom projektu koji je pred nama – Paraolimpijske igre Tokio 2020. godine. Sigurni smo da će naši paraolimpijci svojim rezultatima opravdati ukazano povjerenje Farmanove“, saopšteno je iz POK.

Foto: POK

Navodi se da je Farmanova kao društveno odgovorna kompanija odlučila da podrži sportiste Paraolimpijskog komiteta.

“Dio sredstava od svake prodate kutije Magnezijum 300 Direkt biće doniran paraolompijskim sportistima za pripremu za predstojeće Paraolimpijske igre. Farmanova je odabrala svoj najprodavaniji proizvod Magnezijum 300 Direkt koji je neizostavni dio suplementacije svih sportsita, u nadi da će uz pomoć sredstava iz ove kampanje pod sloganom Budi dio naše pobjede, naši paraolimpijci doći sa rezultatima i pobjedama kojima ćemo se svi ponositi”, saopšteno je iz te kompanije.

Najčitanije