fbpx
NaslovnicaCrna GoraIsključenja struje u više opština zbog radova

Isključenja struje u više opština zbog radova

Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Baru će nova brojila dobiti Mahala, Stari Bar, ul. Jovana Tomaševića, Gretva, Bauzik i Podgrad.

U Herceg Novom, brojila će dobiti Baošići, Bijela, Norveško naselje, Nakićenovići, Lug, Staro Guvno Risan, Kostanjica, Kobilja, Pješčina i Dječija bolnica – Igalo (u terminu od 12 do 18 sati).

U Podgorici će, od devet do 14 sati, bez struje biti Termoelektro, dio oko Cijevne, Hladnjača „Krstović“, Balijače, Benziska pumpa Cijevna, kao i Senić i Montenegro petrol, Auto – servis „Vujačić ID“ i Hladnjača „Novaković“, a od devet do 13 sati Donja Gorica.

Od devet do 15 sati, bez struje će biti dio Vranića, dio Tološa u okolini groblja, Farmaci i Vranjske Njive.

Na Cetinju, od devet do 16 sati, bez električne energije će ostati Velestovo, Markovina, Bajramovica, „Sirara – Vulaš” i repetitor “Promonte”, a od devet do 16 sati, Donji Kraj, Lješev Stup, Prediš, Pejovići, Proseni Do, Lipa, Dugi Do, Ržani Do, Grab, Zaljut, Bata, Jasen, Musta Rupa, Izvori, Tisovac i Kobilji Do.

U Nikšiću, od osam do 15 sati, struju neće imati selo Novakovići u Donjim Crkvicama, kao i sela Biteljica i Poljica u Gornjim Crkvicama, a od deset do 13 sati dio Straševine, dio naselja Obreška i PP „Lisina“.

U Ulcinju, od osam do 15 sati, bez struje će biti Donji Štoj, a od osam do 14 sati 45 minuta Selita, Draginje, Đonza, Sukobin, Donji Kravari, Gornji Kravari i Podstegvaš.

U Herceg Novom, od osam do 11 sati, bez električne energije će ostati Topla (dio korisnika u okolini kuće Iva Andrića i Muzeja), od devet do 11 sati Trebesin i Sušćepan, a od 14 do 16 sati, Hotel „Park“ u Bijeloj i Kamenari.

U Kotoru, od devet do 14 sati, bez struje biće Krivošije, od devet do 13 sati Kostajnica, a od 12 do 14 sati Morinj (naselje Kobilja).

U Pljevljima će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Zbljevo, Vidre, Bučje, Zadublje, Gosteč, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina i Hodžići.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, struju neće imati Rasovo, a od osam do 17 sati Ribarevine, Kruševo, Rakonje i Medanovići.

U Mojkovcu, od devet do 14 sati, bez struje će biti Juškovića Potok.

U Kolašinu, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Drijenak, a od devet do 14 sati Đuđevina.

U Plavu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Pepiće.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez električne energije će ostati Sređani, Baćevac, Seošnica, Kalače, Gusnice, Đuranovića Luke, Motel „Turjak“, Farma, Ski – lift, Mujevići, Dedeići, Baza, Skarepača, Bogaje, Koljeno i Bralići.

Najčitanije

Uprava policije, budva, silovanje

Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Podgorica, (MINA) – Službenici budvanske policije uhapsili su M.J. (21) iz Bijelog Polja osumnjičenog...