fbpx
NaslovnicaCrna GoraIsključenja struje zbog radova na mreži

Isključenja struje zbog radova na mreži


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Tuzima, nova brojila će dobiti dio Sukuruća, a u Nikšiću Miločani, Božovići i Farma, dio Broda, dio Gornjeg Polja i Zagrad.

U Baru nova brojila dobiće Šušanj, Kopitivići, Bajramovići,
Most Đedovića, put ka staroj školi, Carevići i Žukotrlica, kao i ulice Anta Đedovića, G. Bojovića i Prve bokeljske brigade.

U Podgorici, zbog radova na mreži, bez struje će, od osam do 15 sati biti dio Zlatice, Smokovac, Mosor, Peuta, Gornja Vrbica, repetitor – Sjenica i dio Meduna.

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje bićeKosor, Kupusci, kao i dio Doljana, a od devet do 15 sati dio zabjelskih lamela u ulici Dušana Milutinovića.

Od osam sati i 30 minuta do 15 sati, struju neće imati Bratonožićka ulica i dio naselja oko groblja u Zagoriču.

Na Cetinju, od devet do 15 sati, bez struje će ostati dio naselja Gipos.

U Nikšiću će, od osam do 15 sati, bez struje biti Pišteta, od devet do 14 sati Crkvice i Petrovići, a od osam do 15 sati Spila, Zagora (Savino Brdo), Okolišta, Osječenica, Grahovac, Zaslap, Nudo, Rojevići, Zakurljaj, Prisoje, Brana, Gornje Polje, Podkraj, Grahovo, Katunjani, Tospude, Trešnjevo, Repetitor (Krotinja) i Rokoči.

Od devet do 15 sati, bez struje ostaće Mrkošnica i dio Bulevara 13. jul, a u Ulcinju, od osam do 14 sati Donji Štoj i naselje kod nekadašnjeg restorana „Monako“.

U Baru će, od devet do 15 sati, bez struje biti Bjelila, Haj Nehaj i Sveta Ćekla (korisnici koji se napajaju sa trafostanice „Kotorska vrata“), kao i objekti D10, D11, D12, C7, I30 i I33 na Topolici 2 koji se napajaju sa trafostanice „Grupacija D“ (povremeni prekidi u trajanju od 30 minuta u navedenom terminu).

Od devet do 14 sati, struju neće imati Kacići, Runje, Bobovište, Bljace, Koštanjica, Matguš, Tejani, Livari, Donji i Gornji Murići, Pinčići, kao i korisnici koji se napajaju iz trafostanice Bar – Bilje;

U Kotoru će , od devet do 13 sati, bez struje ostati naselja Autokamp, Vrbice i Opareni Brijeg u Dobroti, a od deset do 13 sati dio korisnika u centru Perasta.

U Tivtu, od devet do 12 sati, bez struje ostaće centar Tivta, kao i Tripovići, Kalimanj, Bonići, Župa, Kukuljina, Aerodrom – Tivat, Ostrvo Cvijeća i Brdišta (kratkotrajni prekidi u napajanju u navedenom terminu).

Od devet do 12 sati, struju neće imati Matkovići.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, bez struje će ostati Kamneo, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Žlijebi i Ubla, a od osam do 14 sati dio korisnika ispod Španjole.

U Andrijevici će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio sela Božiće.

U Beranama će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati dio sela Dolac, Veliđe, Crni Vrh, Praćevac, Bastahe, Lubnice, Glavaca, Vuča, Kurikuće, mHE „Jezerštica“ i katun „Jelovica“.

U Rožajama, od devet do 11 sati, struju neće imati dio sela Sinanovića Luke, a od 11 do 14 sati i 30 minuta dio sela Biševo.

U Plavu će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Rudo Polje i jedan dio naselja Limski Most.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...