fbpx
NaslovnicaCrna GoraIsključenja struje zbog radova na mreži

Isključenja struje zbog radova na mreži


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojia bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će, od devet do 14 sati bez struje ostati naselje iza Roki Pistolata na Zabjelu a od devet do 15 sati dio ulice Milana Raičkovića (zgrade i naselje oko njih), dio ulice Partizanski put, dio ulice Jozefa Bajze i dio ulice prema Ekoplantu.

Kako je najavljeno, od devet do 15 sati moguća su kratkotrajna isključenja zgrada u ulicama II crnogorskog bataljona, prostora bivšeg Pazarišta u Zagoriču, ulice Vojvode Mijajla Nišina, ulice Dušana Vukotića i dio Piperske ulice.

U Nikšiću struje od deset do 14 sati neće imati Rudo Polje a u Danilovgradu od osam do 11 sati i 30 minuta Burum kao ni dio Tomaševića od 11 do 15 sati.

U Sutomoru od osam do 15 sati struje neće imati Marovići, Partizanski put, Ulica Cara Lazara, dio Mirošice 2, Mirošica 1, OŠ Kekec, Crveni krst i ulica Save Kovačevića a u Tivtu od devet do 11 opština Tivat, Plavda.

Od devet do 13 sati U Kotoru struje neće imati Krivošije a od deset do 12 Muo, dok dio naselja Kodre iznad magistralnog puta za Vladimir u Ulcinju će ostati bez struje od osam do 12 sati.

U Herceg Novom struje neće biti od osam do 15 sati u hercegnovskim mjestima Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Ubla i Žlijebi.

U Rožajama od deset do 14 sati i 30 minuta struje neće imati sela Ređžovići, Crnokrpe, Razdolje, Konfekcija, Binjoši, Grablje, Rijeka, Kačari i Paučina.

Od devet sati do 14 i 30 minuta bez struje biće sela Vojno Selo, Hakanje i Gropa.

Najčitanije

Akcija za socijalnu pravdu

Krivična prijava VDT-u zbog dodjele koncesije u Nikšiću

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Akcija za socijalnu pravdu (ASP) uputila je Vrhovnom državnom tužilaštvu (VDT)...