fbpx
NaslovnicaCrna GoraJanović: Mugoša nastavio niz dobrih rezultata

Janović: Mugoša nastavio niz dobrih rezultata

Podgorica, (MINA) – Kik bokser Miloš Mugoša osvajanjem zlatne medalje nastavio je niz dobrih rezultata crnogorskih sportista u mlađim kategorijama, kazao je ministar sporta i mladih Nikola Janović.

On je danas priredio prijem za Mugošu i trenera reprezentacije Predraga Lekića, koji je bio zlatni na juniorskom prvenstvu Evrope, u Đeru, u disciplini K1.

Janović je čestitao Mugoši na zlatnoj medalji, podsjećajući da je Crna Gora jedina država u regionu koja u neolimpijskim sportovima, kroz dodjeljivanje stipendija i premija, adekvatno nagrađuje ostvarene rezultate na evropskim i svjetskim prvenstvima.

“Jako me raduje što se u kontinuitetu postižu dobri rezultati u mlađim kategorijama u velikom broju sportova što dovodi do povećanja broja perspektivnih sportista a samim tim, na naše zadovoljstvo, i stipendista Ministarstva sporta i mladih, kojih je, u ovom trenutku, blizu 40”, rekao je Janović.

Mugoša se zahvalio ministru na prijemu i stipendiji, navodeći da će ona biti značajan motiv za ostvarivanje dobrih rezultata i u budućnosti.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...