fbpx
NaslovnicaCrna GoraKnežević: Biće još dokaza o koruptivnim radnjama

Knežević: Biće još dokaza o koruptivnim radnjama

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević saopštio je da je do sada iznio mnogo dokaza o koruptivnim radnjama režima i da će ih biti još.

Član pokreta Odupri se, Vladan Šćepanović, poručio je Kneževiću, na devetom protestu koji je održan u subotu u Podgorici, da se „ne ruga s narodom, nego da iznese karte na sto“.

„Mnogo je već karata na stolu. Biće ih još. Nastavićemo, uključujući i firme povezane sa prvom familijom, banke i ostale koje služe za izvlačenje novca iz države i za pranje para“, kazao je Knežević, za kojim je raspisana crvena Interpolova potjernica.

On je poručio Šćepanoviću da je Crnoj Gori potrebno da konačno na scenu izađu hrabri, otresiti i iskreni ljudi.

„Poput Vas, ljudi koji će simbolizovati beskompromisnu borbu za drugačiju i pravno uređenu Crnu Goru. Takva država nam treba da bismo svi mogli naprijed – preduzetnici da posluju i ne plaćaju rekete kriminalcima u vlasti, radnici da bi imali gdje da rade i zarađuju za familije, penzioneri da imaju spokojnu starost, a studenti budućnost“, naveo je Knežević u reagovanju.

On je rekao da je do sada mogao u više navrata da se nagodi sa, kako je naveo, mafijom koja upravlja Crnom Gorom, da uzme milione i da zaćuti.

Knežević je naveo da je nekoliko emisara dolazilo sa tim predlogom, ali da ih je sve „ispratio preko vrata“.

„Znao sam da ću tako dovesti u opasnost sve, pa i moj život. Odlučio sam da idem do kraja. Spreman sam na sve posljedice, ali da ćutim i budem rob i igračka najgorih među nama neću“, kazao je Knežević.

On je dodao da je potez povukao i da je beskrajno radostan što je to bilo motiv da se u Crnoj Gori desi pobuna i da počne nikad snažnija borba za slobodu.

„Što se tiče narodnog suda, ja od tog suda ne bježim. Rekao sam da priznajem svoje grijehe. Samo ne pristajem da mi sudi pokvarena banda koja otima od svih nas i drži cijelu Crnu Goru kao taoca svoje bolesne gramzivosti. Griješio jesam“, rekao je Knežević.

On je saopštio da nije imao drugog načina da održi poslovni sistem Atlas grupe osim da plaća rekete i da daje koverte.

„Moja očigledno najveća greška je što sam odlučio da kapital uložim u moju, ovakvu Crnu Goru“, zaključio je Knežević.

Najčitanije

Izabran novi Odbor direktora CEDIS-a

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) je, u svojstvu Skupštine akcionara Crnogorskog elektrodistributivog...