fbpx
NaslovnicaCrna GoraKnežević: Đukanović će odgovarati 

Knežević: Đukanović će odgovarati 

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević kazao je da će predsjednik države Milo Đukanović odgovarati pred nezavisnim pravosuđem i pozvao ga na televizijski duel.

Knežević je na protestu “Do slobode” ispred Tužilaštva, na kojem se okupilo nekoliko stotina građana, preko video bima poručio da je njegova namjera bila da Crna Gora bude bogata zemlja.

“Oni to ne daju. Oni hoće da samo prva familija bude bogata, a njihove sluge da postanu krem crnogorskog društva”, kazao je on.

Knežević, za kojim je raspisana Interpolova potjernica, priznao je da je grešan.

“Nekada sam davao i đavolu. Mislili su da ću ćutati i moliti, ali ja sam tu sa vama”, rekao je Knežević i dodao da će Đukanović odgovarati pred nezavisnim sudovima, po zakonu.

Pozvao je Đukanovića da sa njim organizuje TV duel i da se, kako je rekao, pogledaju u oči, da ljudi vide ko ne krije istinu.

Knežević je kazao da ga je danas zvao predsjednik košarkaškog kluba Budućnost Voli Dragan Bokan, da mu kaže da nije Đukanovićev prijatelj i da se znaju samo sa košarke i najavio da će objaviti snimak razgovora.

Knežević je rekao da je on odvojio Andriju Jovićevića da bude predsjednički kandidat, prenosi portal Vijesti.

“Ja sam ga umirio, ali će ti on biti Eliot Nes koji će doći i počistiti tvoje kriminalne grupe”, kazao je predsjednik Atlas grupe u obraćanju Đukanoviću.

Knežević je vrhovnom tužiocu Ivici Stankoviću poručio kako je mislio da će uraditi ono što mu je posao, a ne da uzima poklone od mafije.

Iva Brajković kazala je da je dosta je bilo odlazaka iz Crne Gore, kupljenih diploma i kupljenih vila novcem građana.

“Došli smo da kažemo da ćemo okupljanjima izvršiti pristisak da poslije 30 godina živimo u slobodnoj državi”, rekla je Brajković.

foto: MINA

Nezavisni poslanik Neđeljko Rudović kazao je da je prihvatio da govori na večerašnjem protestu jer “samo zajedno možemo uspjeti i da ubuduće od svake vlasti napravimo vlast koja će služiti narodu.

“Zato smo se večeras i zato ćemo se u subotu okupiti jer nema toga ko će nam to zabraniti. Kad smo složni možemo sve bez obzira na razlike”, rekao je Rudović.

On je naveo da je u savez za slobodnu Crnu Goru dobrodošao svako, “pa i oni koji su bili u Demokratskoj partiji socijalista”.

“Govorim svakom građaninu koji ima zrno dostojanstva da krenemo u pobjedu, da ovo što večeras radimo bude početak za pobjedu”, rekao je Rudović.

Akademac Boris Pejović, koji se putem skajpa obratio iz Sjedinjenih Američkih Država gdje radi kao vozač kamiona, kazao je da su mnogi ljudi, posebno mladi, napustili Crnu Goru i da je njihov najveći “hendikep” bio to što nemaju člansku kartu DPS-a.

Diplomirani ekonomista Miroslav Mijatović kazao je da Đukanović njegovoj generaciji ukrao mladost.

“Nećemo dozvoliti da našoj djeci ukrade mladost kao što krade izbore”, poručio je Mijatović.

Najčitanije