fbpx
NaslovnicaCrna GoraKnežević: Organizovaću proteste ispred CBCG

Knežević: Organizovaću proteste ispred CBCG

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Atlas grupe, Duško Кnežević, najavio je da će organizovati proteste ispred Centralne banke Crne Gore (CBCG) zbog pokušaja vrha režima i, kako je rekao, klanova bliskih prvoj familiji da mu otmu imovinu i poslove.

On je u izjavi za Dan naveo da na proteste poziva klijente banaka i da zasad ne zna ko će iz opozicije učestvovati.

»Кrećemo sa protestima, sve ćemo im naplatiti. Vratićemo sve svakome, i to sa kamatom. Plan se razrađuje, čekamo reakciju Centralne banke za isticanje moratorijuma«, kazao je Knežević.

Prema njegovim riječima, demonstracije će biti organizovane ispred Centralne banke.

»Kumstvo i bratstvo nije da hapsiš i otimaš i sasvim je jasno da su Marovići sirotinja za Đukanoviće. Udaram hobotnicu direktno u glavu, no moram prvo pipke da iskidam. Strah čuva vlast i sada hoće sve da otmu«, naveo je Кnežević.

Skupštinski odbori razmatraće u petak zahtjev Socijaldemokratske partije za kontrolno saslušanje pred skupštinskim Odborom za antikorupciju čelnika Vrhovnog državnog tužilaštva, Specijalnog državnog tužilaštva, Uprave policije i Agencije za sprečavanje korupcije povodom informacija o nelegalnom finansiranju DPS-a koje je javnosti saopštio Кnežević.

Najčitanije