fbpx
NaslovnicaCrna GoraKonstatovana ostavka Radulovića

Konstatovana ostavka Radulovića

Podgorica, (MINA) – Skupština Crne Gore konstatovala je danas ostavku ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića.

Ostavka Radulovića ranije u toku sjednice nije konstatovana zbog proceduralnog razloga, jer je Skupština osim ostavke dobila i predlog premijera Duška Markovića o razrješenju ministra, pa nije bilo poznato koja od ta dva dokumenta treba da se izjasni.

Skupština je u međuvremenu dobila dopis Markovića kojim obavještava parlament da povlači predlog za razrješenje Radulovića, koji je dostavio uz pisanu ostavku, i molbu da konstatuju ostavku ministra.

Radulović je podnio ostavku 1. novembra iz, kako je naveo, moralnih razloga, nakon emitovanja video snimaka o navodnoj korupciji dvojice građevinskih inspektora u Budvi.

“Okolnost da su u TV emisiji objelodanjeni snimci koji dodatno podgrijavaju sumnje koje postoje već neko vrijeme, kao i činjenica da sam učinio sve što je u mojoj moći da se devijantna ponašanja u inspekciji iskorijene, ipak predstavlja određeni oblik objektivne odgovornosti zbog koje sam se odlučio na ovaj čin”, navodi se u ostavci Radulovića.

Najčitanije

uprava policije, berane, Sektor granične policije, Uprava carina, krijumčarenje robe, pucnjava

U saobraćajnoj nezgodi u Radovićima poginula jedna osoba

Podgorica, (MINA) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Radovići, na kružnom...