fbpx
NaslovnicaCrna GoraMarković: Odlična saradnja Vlade i opštine Plav

Marković: Odlična saradnja Vlade i opštine Plav

Podgorica, (MINA) – Vladajuća koalicija u Plavu funkcioniše dobro i skladno, što za rezultat ima odličnu saradnju sa Vladom, ocijenio je premijer Duško Marković tokom posjete toj opštini.

Kako je saopšteno iz Vlade, Marković je obišao više gradilišta u opštini Plav gdje se iz kapitalnog budžeta izvode radovi vrijedni oko šest miliona EUR.

„Izrazio je zadovoljstvo tokom radova i saradnjom sa lokalnim rukovodstvom, rekavši da lokalna vladajuća koalicija funkcioniše dobro i skladno, što za rezultat ima odličnu saradnju sa Vladom i zajednički rad na planiranju i realizaciji brojnih projekata“, kaže se u saopštenju.

Marković je obišao radove na prvoj fazi puta Plav – Vojno selo – Gusinje, vrijedne 850 hiljada EUR, na Prnjavorskoj ulici, ukupne vrijednosti oko 670 hiljada, kao i radove na novom gradskom trgu vrijedne oko pola miliona EUR.

„Vjerujem da će ovaj trg okupljati sve progresivne mlade snage Plava, da će se na ovom trgu pokretati nove inicijative i za Plav i za njegove građane“, kazao je on.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Razgovarali o boravišnoj taksi i suzbijanju sive ekonomije

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici Nacionalne i lokalnih turističkih organizacija održali su prvi u nizu...