fbpx
NaslovnicaCrna GoraMilović i Spaić dekani Ekonomskog i Pravnog fakulteta

Milović i Spaić dekani Ekonomskog i Pravnog fakulteta


Podgorica, (MINA) – Upravni odbor Univerziteta Crne Gore (UCG) odlučio je da aktuelni dekan Ekonomskog fakulteta Nikola Milović obavlja tu dužnost i u narednom mandatu 2019-2022 i imenovao Anetu Spaić za dekanicu Pravnog fakulteta.

Kako je danas saopšteno, Upravni odbor UCG je na posljednjoj sjednici odlučio da Milović obavlja tu dužnost, a odluka će stupiti na snagu 28. maja.

„Na predlog Pravnog fakulteta, a uz prethodno mišljenje rektora UCG Danila Nikolića, Upravni odbor je za dekanicu Pravnog fakulteta imenovao Anetu Spaić, vanrednu profesoricu na tom fakultetu, koja će stupiti na dužnost 20. maja“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, na sjednici je usvojen i Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Rektoratu UCG.

Predsjednik Upravnog odbora UCG Duško Bjelica kazao je da je donijeta odluka o formiranju tenderske komisije za otvaranje, rangiranje i vrednovanje ponuda po javnom pozivu UCG, koja treba da realizuje postupak prodaje nepokretnosti.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...