fbpx
NaslovnicaCrna GoraMitrović reizabran za predsjednika OO DPS-a Nikšić

Mitrović reizabran za predsjednika OO DPS-a Nikšić

Nikšić, (MINA) – Ivan Mitrović jednoglasno je reizabran za predsjednika nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Mitrović je, kako je saopšteno iz DPS-a, zahvalio na ukazanom povjerenju i podršci Predsjedništvu te partije i članovima Opštinskog odbora (OO), navodeći da je čast i privilegija biti predsjednik OO najjače političke stranke u Crnoj Gori, ali i velika obaveza.

On je rekao da je zadovoljan novim sazivom OO DPS-a Nikšić u čijem su sastavu, kako je naveo, oni koji su u toj partiji od njenog osnivanja, koji su nastavljali započeto i započinjali novo, kao i puno novih, mladih generacija koje će ne samo čuvati tekovine svojih prethodnika, već i postizati nova dostignuća.

„Svaki pojedinac mora dati puni doprinos kako bismo zajedno ostvarili nove izborne pobjede“, naglasio je Mitrović.

Koordinator za Nikšić ispred Predsjedništva, Milutin Simović, čestitao je članovima OO i poželio da i u narednom periodu nikšićki odbor DPS-a bude pobjednički tim koji presudno doprinosi izbornom rezultatu.

“Posebne čestitke Simović je uputio Mitroviću, uz želju da bude dobar lider koji će poput njegovih prethodnika dati poseban imidž OO DPS Nikšić, što je Mitrović već potvrdio dosadašnjim radom“, dodaje se u saopštenju.

Mitrović je rođen 1981. godine u Nikšiću, gdje je završio osnovnu i srednju školu.

On je diplomirao na Filozofskom fakultetu u Nikšiću na odsjeku za Sociologiju, a postdiplomske studije „Socijalni rad i socijalna politika“ završio je na Fakultetu političkih nauka u Podgorici.

Zvanje doktora nauka u oblasti socijalnog rada i socijalne politike stekao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Učestvovao je na brojnim naučno-stručnim konferencijama u zemlji i inostranstvu i objavio niz naučnih radova.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Mitrović je do imenovanja za predsjednika OO DPS-a Nikšić, 2017. godine, obavljao funkciju direktora i vršioca dužnosti direktora javne ustanove Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik.

Najčitanije