fbpx
NaslovnicaCrna GoraMnogo razloga da će 2020 biti najuspješnija godina

Mnogo razloga da će 2020 biti najuspješnija godina

Podgorica, (MINA) – Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je građanima Novu godinu ocijenivši da bi 2020. mogla biti najuspješnija godina u koju treba ući sa optimizmom i bez, kako je naveo, podsticanja razlika među nama.

On je, u novogodišnjoj čestitci, poželio svima ličnu i porodičnu sreću, a našoj Crnoj Gori stabilnost i sveukupni napredak.

“Za ostvarenje tih ciljeva, potrebno je još više razumijevanja i tolerancije – kako bismo dostigli veći stepen jedinstva i sloge. Ali isto tako i više rada i odgovornosti – kako bismo živjeli bolje i kvalitetnije”, poručio je Marković.

Premijer je kazao da će Vlada na taj način ispuniti obećanje na početku mandata da je cilj podizanje životnog standarda svake porodice i svakog pojedinca i solidarnost sa ekonomski i socijalno ranjivim građanima.

„Želim da sa optimizmom uđemo u novu godinu, da ne podstičemo i ne ističemo razlike među nama, već da pronalazimo tačke koje nas spajaju ili makar približavaju jedne drugima”, rekao je Marković.

To je, smatra ob, zajednički interes svih.

“A prije svega mladih generacija prema kojima bismo svi morali da imamo istu obavezu: da im ostavimo Crnu Goru stabilnu i razvijenu, bez podjela i hipoteka prošlosti“, poručio je on.

Najčitanije