fbpx
NaslovnicaCrna GoraMojkovac pokazatelj dinamičnog razvoja i napretka 

Mojkovac pokazatelj dinamičnog razvoja i napretka 

Podgorica, (MINA) – Mojkovac je pokazatelj dinamičnog razvoja i napretka Crne Gore, na sigurnom putu u NATO i ka Evropskoj uniji (EU), ocijenio je predsjednik države Milo Đukanović.

On je predsjedniku Opštine Mojkovac Ranku Mišniću, predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, odbornicima i svim građanima Mojkovca čestitao 13. avgusta – Dana opštine.

„Kao što kroz istoriju Mojkovac simbolizuje istrajnost i slobodarski duh Crne Gore, tako je danas pokazatelj njenog dinamičnog razvoja i napretka, na sigurnom putu u NATO i ka EU, rekao je Đukanović.

On je kazao da su izdašni prirodni i ljudski resursi kojima Mojkovac raspolaže sigurna garancija stabilnijeg ekonomskog razvoja i podizanja kvaliteta života stanovništva, što je primarni cilj državne politike.

„Kroz postojeće i planirane razvojne projekte lokalna uprava, u saradnji s Vladom i drugim državnim institucijama, omogućiće nova radna mjesta i stvaranje nove vrijednosti, što će istovremeno značajno doprinositi razvoju sjevera i cijele Crne Gore“, naveo je Đukanović u čestitki.

Najčitanije