fbpx
NaslovnicaCrna GoraNajjači u opoziciji da inicira jedinstvenu listu

Najjači u opoziciji da inicira jedinstvenu listu

Podgorica, (MINA) – Inicijativu o formiranju zajedničke opozicione liste za naredne parlamentarne izbore trebalo bi da pokrene najveći subjekt u opoziciji kazao je predsjednik Socijalsitičke narodne partije (SNP) Vladimir Joković.

On je rekao da ne isključuje mogućnost ni formiranja dvije opozicione kolone, ako bude više političke volje za tu opciju.

„Inicijativu o jedinstvenoj opozicionoj listi, trebalo bi da pokrene ili Demokratski front (DF) ili Demokrete, a može i bilo ko drugi“, kazao je Joković za Pobjedu.

On smatra da nije problem bilo ko da inicira ovu ideju, ali da bi po logici stvari, trebalo da inicijativa krene od najvećih političkih opozicionih subjekata prema onima koji trenutno imaju manji rejtingu biračkom tijelu.

Komentarišući koliko je realno očekivati da međusobno podijeljena opozicija dogovori zajedničku predizbornu listu, Joković je kazao da je sve moguće, kad se hoće, i da samo treba vjerovati u to.

Na pitanje ima li potvrdu da sve opozicione partije to hoće i da misle kao on, Joković je kazao da to nije samo njegovo mišljenje, već najvećeg dijela opozicije.

„Treba da osluškujemo šta narod želi, a narod želi promjenu, jer ako svi poslušamo naše glasače, do zajedničke liste ćemo doći“, rekao je Joković.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

Broj putnika u Podgorici 45 odsto veći nego 2019. godine

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Aerodrom Podgorica je od 1. januara do 21. aprila opslužio skoro...