fbpx
NaslovnicaCrna GoraDemokrate: Napadnut Momo Koprivica

Demokrate: Napadnut Momo Koprivica

Podgorica, (MINA) – Poslanik i potpredsjednika Demokratske Crne Gore, Momo Koprivica, napadnut je sinoć u Nikšiću, saopšteno je na konferenciji za novinare te stranke.

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović kazao je da su napadi na najistaknutije funkcionere te partije postali su sve učestaliji i brutalniji.

“Grupa ljudi sinoć je između tri i četiri sata, u dva navrata pokušala da provali u porodični stan poslanika Koprivice, kojom prilikom su mu upućivali i prijetnje. Prvi put bez upotrebe predmeta za obijanje stana, a drugi put tupim predmetima”, naveo je Šaranović.

Koprivica je saopštio je da je u prethodnom periodu prijećeno po život i tijelo gotovo svim javnim funkcionerima Demokrata na državnom nivou, dok su klasični fizički napad doživjeli odbornici, aktivisti i poslanik Šaranović.

“Ovo je treći napad na mene. Sva tri su prijavljena policiji, ali niti jedan osim ovaj nisam javno publikovao. To radim sada zato što nisam napadnut samo ja, već i moja majka koja je starije lice i živi sa mnom u porodičnom stanu”, naveo je Koprivica.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije