fbpx
NaslovnicaCrna GoraOduzeli oružje, municiju i drogu

Oduzeli oružje, municiju i drogu


Podgorica, (MINA) – Crnogorska policija oduzela je na Cetinju veću količinu vatrenog oružja i municije, drogu, sredstva komunikacije i tri vozila.

Kako je saopšteno iz Uprave policije službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, u sadejstvu sa Posebnom jedinicom policije, pretresli stan bezbjednosno interesantne osobe R.R. (34) iz Cetinja.

Navodi se da su pronađeni i oduzete lovačke puške SUHL – dvocijevka i “TOZ 66”, karabin “CZ M-70”, malokalibarska puška “Baikal”, pištolji “Zastava” i “Bereta” sa dva okvira, 104 metaka više kalibara, mobilni telefon, lap top i dvije fleš memorije.

„Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.K. (34) iz Cetinja pronađeni su i oduzeti lovačka puška “Baikal”,103 puščana i pištoljska metka više kalibara, pakovanje marihuane, takozvani džoint sa sadržajem marihuane, kapisla, redenik ičetiri mobilna telefona“, kaže se u saopšenju.

O svemu je, kako se dodaje, upoznat nadležni državni tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji ovih djela nakon izvršenih analiza i vještačenja u Forenzičkom centru na koja su upućeni oduzeti vatreno oružje, municija, droga i sredstva komunikacije.

Iz policije su kazali da su službenici na području Cetinja kontrolisali 98 i sankcionisali sedam bezbjednosno interesantnih osoba.

„Radi provjera, od dvije osobe su privremeno oduzeta tri vozila“, ističe se u saopštenju.

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu