OO DPS Kotor: Dokazaće Kotoranima da DPS nema alternativu

94
foto: Demokratska partija socijalista (facebook stranica)

Podgorica, (MINA) – Kotorski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) dokazaće Kotoranima da DPS nema alternativu, saopšteno je iz te partije.

U subotu je, u velikoj sali Kulturnog centra „Nikola Đurković“, održana osma Opštinska izborna konferencija DPS-a Kotor.

“Odmah po preuzimanju vlasti u Kotoru, opštinski odbor (OO) Kotor će dokazati Kotoranima da DPS nema alternativu i pričinjenu štetu nakon dvoipogodišnje vladavine retrogradne politike sanirati u najkraćem roku”, kaže se u saopštenju.

Osma Opštinska izborna konferencija DPS Kotor izabrala je 60 članova u novi saziv OO, koji u svojoj strukturi ima 20 odsto mladih, 30 odsto žena, a 50 odsto je novih članova tog organa.

“U skladu sa Statutom, pored članova izabranih na konferenciji, 12 članova po funkciji biće sastavni dio novoformiranog OO DPS Kotor”, dodaje se u saopštenju.

Konferenciji je prisustvovalo 126 delegata i brojni gosti.

Predsjednik OO DPS Kotor Željko Aprcović podsjetio je učesnike na rad tog organa partije u periodu između dvije izborne konferencije, uz osvrt na aktuelnu političku situaciju u Kotoru i budućim aktivnostima stranke u tom gradu