fbpx
NaslovnicaCrna GoraOpozicija mora doći do jedinstvene platforme

Opozicija mora doći do jedinstvene platforme

Podgorica, (MINA) – Opozicija, koja istinski želi reforme, mora doći do jedinstvene platforme koja će dovesti do potpune primjene Briselskog plana, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Kako su kazali, članovi Odbora za sveobuhvatne reforme izbornog i drugog zakonodavstva, Momo Koprivica i Danilo Šaranović, će se blagovremeno odrediti prema pozivu predsjednice Socijaldemokratske partije, Draginje Vuksanović Stanković.

Ona je pozvala lidere opozicionih partija i predstavnike poslaničkih klubova koji su iskazali spremnost za rad u Odboru za izmjenu izbornog i drugog zakonodavstva, na dogovor oko definisanja zajedničke platforme za razgovore sa predstavnicima vlasti.

Generalni sektretar Demokrata, Boris Bogdanović rekao je agenciji MINA da predsjednik te stranke, Aleksa Bečić, ima niz međunarodnih aktivnosti van države u tom periodu.

»Blagovremeno će se Koprivica i Šaranović odrediti prema pozivu, imajući u vidu da će oni u ime Demokratske Crne Gore predlagati rješenja za prve fer, slobodne i poštene izbore u istoriji Crne Gore. Razumjeli smo da je to karakter i cilj pomenutog sastanka«, rekao je Bogdanović.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije