fbpx
NaslovnicaCrna GoraPlanirano deset novih objekata u Podgorici

Planirano deset novih objekata u Podgorici

Podgorica, (MINA) – Vlada je za 38 kapitalnih projekata u oblasti obrazovne infrastrukture opredijelila preko 50 miliona EUR, kazao je ministar prosvjete Damir Šehović, dodajući da će deset novih objekata biti izgrađeno na teritoriji Glavnog grada.

Šehović je na svečanosti povodom završetka rekonstrukcije sportske sale u podgoričkoj Osnovnoj školi “Oktoih” rekao da je to još jedna od uspješna priča.

„U rekonstrukciju sale uloženo 53 hiljade EUR, od čega je Ministarstvo sporta uložilo 29, a Ministarstvo prosvjete 24 hiljade EUR“, kazao je on.

Prema riječima Šehovića, na taj način je djeci obezbijeđeno da u toj sali mogu da se bave sportom, postižu rezultate, i da sve to čine bezbjedno.

On je podsjetio da su ministarstva prosvjete i sporta prije dvije i po godine potpisali sporazum kojim su se obavezali da će raditi na unaprjeđenju sportske školske infrastrukture.

„Na desetine rekonstruisanih sportskih školskih sala nas motivišu da kažemo da je naše opredjeljenje od prije dvije i po godine bilo sve samo ne deklarativno“, istakao je šehović.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije