fbpx
NaslovnicaCrna GoraPogrešni potezi izazvali smjenu rukovodstva

Pogrešni potezi izazvali smjenu rukovodstva

Podgorica, (MINA) – Pogrešni potezi u finalu ABA lige, posebno u petoj utakmici, rezultirali su odlaskom menadžmenta regionalnog takmičenja, saopšteno je iz podgoričkog košarkaškog kluba Budućnost Voli.

Navodi se da to pokazuje spremnost klubova da preduzmu ozbiljne korake kako se situacija do koje je došlo prilikom finalne serije nikada više ne ponovi.

“Na Skupoštini ABA lige u Banja Luci donešene su odluke koje su za Budućnost Voli veoma bitne – nije prihvaćen izvještaj takmičarske sezone 2018/19 i dosadašnji menadžment više neće voditi ligu”, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Budućnost se, kako se navodi, zahvaljuje predsjedniku lige Igoru Dodiku na odličnoj organizaciji i tehničkoj podršci svim predstavnicima klubova.

“Skupština je protekla u najboljem redu, velika većina prisutnih je u potpunosti shvatila situaciju u kojoj se nalazi ABA liga, na šta smo mi iz Budućnost Volija u prethodnom periodu nedvosmisleno ukazali. Ono što nam svima predstoji je postavljanje sistemskog funkcionisanja ABA lige”, piše u saopštenju.

U podgoričkom klubu smatraju da kao i prilikom osnivanja, sve strukture svih klubova treba da daju doprinos i da se uključe svi potrebni mehanizmi kako bi ABA liga funkcionisala na najvišem nivou.

“Budućnost Voli osuđuje sve nemile scene koje su obilježile finalnu seriju ABA lige. Nas interesuje samo košarka i bićemo dio ABA Lige isključivo pod uslovom da je jedini prioritet i cilj – košarka”, piše u saopštenju podgoričkog kluba.

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu