fbpx
NaslovnicaCrna GoraPOK produžio saradnju sa CGES

POK produžio saradnju sa CGES

Podgorica, (MINA) – Paraolimpijski komitet Crne Gore (POK) produžio je danas sponzorski ugovor sa Crnogorskim elektroprenosnim sistemom (CGES), vrijedan 15 hiljada EUR.

Sponzorski ugovor potpisali su predsjednik POKCG, Igor Tomić i izvršni direktor CGES, Dragan Kujović.

Tomić je kazao da mu je posebno zadovoljstvo što se u nizu društveno odgovornih aktivnosti CGES već drugu godinu prepoznaje POK.

“Veliku zahvalnost dugujemo izvršnom direktoru Draganu Kujoviću i predsjednici borda direktora Vesni Bracanović, što su sa svojim timom prepoznali vrijednosti paraolimpizma i rezultate naših sportista sa invaliditetom. Ova podrška od našeg prvog zvaničnog sponzora, koja je za 50 odsto veća nego prošle godine, izuzetno će nam značiti u veoma zahtjevnoj predpararaolimpijskoj godini i biti velika podrška našim sportistima ka glavnom cilju, Paraolimpijskim igrama Tokio 2020. godine”, kazao je Tomić.

On je naglasio da je siguran da će paraolimpijci svojim rezultatima na najljepši način opravdati pažnju CGES.

Izvršni direktor CGES, Dragan Kujović kazao je da ne može da sakrije zadovoljstvo što ima čast i privilegiju da kompanije i ove godine stavi svoj potpis na Ugovor o sponzorstvu Paraolimpijskom komitetu Crne Gore.

“Krajem prošle godine na prijemu održanom povodom sumiranja rezultata koje su postigli naši paraolimpijci osjećao sam se jako ponosnim što je CGES kao prvi sponzor POK, makar malo, doprinio da ovi mladi ljudi ogromnom voljom, požrtvovanjem i energijom postignu sjajne rezultate na svjetskoj sceni”, kazao je Kujović.

On je naglasio da je srećan što je CGES, kao kompanija koja je svoj imidž izgradila kao društveno odgovorna kompanija, uspjela da i ove godine obezbijedi sredstva za podršku POK.

“Uspjesi koje u kontinuitetu postižete i radost koju svima nama donosite su rezultat strateškog i vrijednog rada vas sportista, zajedno sa ljudima iz komiteta koje krasi ogroman entuzijazam. Želim da se zahvalim i presjedniku Igoru Tomiću što je pod njegovim vođstvom Paraolimpijski komitet dobio mjesto u sportskom životu Crne Gore koje mu i pripada”, kazao je Kujović.

On je paraolimpijcima poželio da nastave sa vrijednim radom, entuzijazmom koji su do sada pokazivali i vedrom atmosferom koja vlada među njima.

“Rezultati će sigurno doći, kao što se to i do sada pokazalo. Na nama, koji smo to u mogućnosti, je da pokušamo da vam obezbijedimo sve uslove neophodne za vaše treninge, za vaše nastupe i za vaše uspjehe. Mi u CGES-u ćemo nastojati da vam u kontinuitetu pružamo podršku u najvećoj mogućoj mjeri jer nema veće nagrade za nas od osmijeha na vašim licima. Hvala vam još jednom i želim vam još mnogo uspjeha na takmičenjima i u životu”, kazao je Kujović.

Najčitanije