fbpx
NaslovnicaCrna GoraPolicija i mediji o jačanju saradnje u interesu građana

Policija i mediji o jačanju saradnje u interesu građana

Podgorica, (MINA) – Uprava policije i mediji trebalo bi da zajedničkim aktivnostima utiču na podizanje svijesti o poštovanju propisa i prijavljivanja slučajeva nasilja i devijantnog ponašanja.

To je ocijenjeno na radnom doručku direktora Uprave policije Veselina Veljovića i urednika medija i šefova dopisništava inostranih medija u Crnoj Gori.

„Radni doručak bio je prilika za razgovor o izazovima u komunikaciji u cilju unaprjeđenja dobre saradnje koju imaju policija i mediji i prevazilaženja eventualnih problema, a radi pravovremenog i tačnog informisanja građana o važnim i aktuelnim temama“, kaže se u saopštenju policije.

Veljović je predstavio novu organizacionu strukturu policije i rezultate njihovog rada koje su postigli u posljednjih godinu dana.

“Istakao je potrebu preduzimanja zajedničkih aktivnosti medija i policije koje se tiču podizanja svijesti građana o važnosti poštovanja propisa tako i prijavljivanja i reagovanja na slučajeve nasilja i devijantnog ponašanja“, navodi se u saopštenju.

Ta praksa će, dodaje se, omogućiti građanima da imaju što više benefita od aktivnosti koje sprovode i policija i mediji.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije