fbpx
NaslovnicaCrna GoraPonosni na rezultate Radoševića

Ponosni na rezultate Radoševića


Podgorica, (MINA) – Uspjeh koji je postigao bokser Predrag Radošević zaslužuje poštovanje, rekao je direktor Uprave policije Veselin Veljović i naglasio da su ponosni na njegove sportske rezultate.

Veljović je danas primio Radoševića, pripadnika Posebne jedinice policije (PJP), koji je u Njemačkoj osvojio titulu profesionalnog prvaka Evrope u boksu u WBO verziji.

Iz Uprave policije saopšteno je da je titulom evropskog šampiona u boksu, Radošević nastavio niz sportskih profesionalnih uspjeha koji postižu službenici Uprave policije.

Veljović je čestitao Radoševiću na osvojenoj tituli prvaka Evrope u boksu i kazao da uspjeh koji je postigao zaslužuje poštovanje i da su on lično i kolege u Upravi policije ponosni na njegove sportske rezultate.

“Veljović je kazao da Radošević i svi policijski službenici koji se bave sportom imaju podršku menadžmenta Uprave policije da nastave sa praktikovanjem i usavršavanjem sportskih vještina i da smatra da njihov primjer treba da bude podstrek mlađim kolegama da njeguju sportski duh i viteštvo u takmičenjima”, kaže se u saopštenju.

Radošević je zahvalio Veljoviću na podršci koju je od njega imao od početka profesionalne bokserske karijere i kazao da mu je bila čast što je na meču na najbolji način, osvajajući titulu Evrope, prezentovao PJP, Upravu policije i Crnu Goru.

Komandant PJP Veselin Magovčević je kazao da je Radošević posvećeni pripadnik Jedinice koji na najbolji mogući način svoje vještine prenosi mlađim kolegama i profesionalno i odgovorno obavlja sve povjerene poslove i zadatke u toj jedinici.

Radošević je titulu prvaka Evrope osvojio u njemačkom gradu Hamelnu, u WBO verziji, jednoj od najjačih verzija u boksu, pobjedom nad Njemcem Ronijem Gabelom.

Očekuje se da će izlaskom rang liste WBO Radošević biti svrstan među najboljih 15 svjetskih profesionalnih boksera.

Radošević, koji je u policiji zaposlen od 2005. godine, je ostvario izuzetne rezultate u boksu, a prvak Evrope bio je i 2014. godine

Najčitanije