fbpx
NaslovnicaCrna GoraPronađeno oko 205 kilograma marihuane 

Pronađeno oko 205 kilograma marihuane 

Podgorica, (MINA) – Službenici Granične policije Ulcinj pronašli su sedam putničkih torbi sa 204,8 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, u mjestu Sutjel, oko 130 metara od obale rijeke Bojane.

Iz Uprave policije saopšteno je da su službenici Stanica granične policije Ulcinj, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja i sprječavanja krijumčarenja opojnih droga, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, spriječili krijumčarenje oko 205 kilograma marihuane iz Albanije u Crnu Goru.

Navodi se da su postupajući shodno operativnim informacijma, službenici Stanice granične policije Ulcinj jutros oko četiri sata u mjestu Sutjel, pronašli sedam putničkih torbi u kojima se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuna.

Iz Uprave policije su objasnili da su torbe pronađene na udaljenosti oko 130 metara od obale rijeke Bojane i da su uviđaj izvršili policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj.

“Pronađena i izuzeta materija je predata službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj na dalju nadležnost.Ukupno je pronađeno 204,8 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da policija preduzima intenzivne aktivnosti na identifikovanju osoba koja su opojnu drogu preko rijeke Bojane prokrijumčarila u Crnu Goru.

Granična policija je stupila u kontakt sa kolegama iz granične policije Republike Albanije, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti.

Najčitanije