fbpx
NaslovnicaCrna GoraRadović: Budućnost želi nastavak serije

Radović: Budućnost želi nastavak serije

Podgorica, (MINA) – Banjalučka ekipa Orlovi jača je u odnosu na prvi međusobni duel, ali Budućnost Bemaks želi novu pobjedu i nastavak serije dobrih rezultata, kazao je trener podgoričkih košarkašica
Vladan Radović.

Budućnost Bemaks i Orlovi odigraće sjutra 13. kola WABA lige.

Crnogorski prtvak je, nakon dva startna poraza od Celja i Beroe, ostvarila devet zastopnih pobjeda.

Prvi međusobni duel u Banja Luci dobio je 100:61.

Orlovi su posljednji na tabeli, sa samo jednim trijumfom u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Radović je kazao da Budućnost Bemaks očekuje meč protiv vicešampiona Bosne i Hercegovine, koji gledajući po tabeli ne bi trebalo da ih zebrine ili posebno optereti.

“To ne znači da ćemo olako ući u meč. Malo smo u čudnoj situaciji, jer smo posljednji meč odigrali 18. decembra, tako da smo ispali iz nekog dobrog ritma. Imali smo dobru poziciju, vezali pobjede u derbijima, ali smo neočekivano došlo do situacije da smo dugo bez utakmice”, rekao je Radović.

On je istakao da je ekipa Orlova jača u odnosu na prvi meč koji je njegov tim dobio lagano.

“Bez obzira na sve vjerujem da će moje igračice nastaviti dobru seriju i nastaviti da koračamo ka svom cilju, a to je fajnal for”, rekao je Radović.

Krilni centar, Nikolina Džebo kazala je da vjeruje u nastavak pozitivne serije.

“Orlovi su se pojačali, ali bez obzira na to imamo ulogu favorita i moramo je opravdati. Odradile smo maksimalnu seriju derbija, napravile sebi dobru situaciju, praktično već zagazile ka fajnal foru, ali sada to u ovim mečevima protiv ekipa iz donjeg dijela moramo potvrditi. Vjerujem da ćemo nastaviti dobar niz”, rekla je Džebo.

Juniorka Anastasija Drobnjak, koja će debitovati u regionalnom takmičenju, kazala je da je ekipa neočekivano dugo bez utakmice.

“Vjerujem da nas to neće poremetiti. Moramo opravdati očekivanja protiv Orlova, dokazati da smo kvalitetnije i pokazati da s razlogom imamo velike ambicije”, rekla je Drobnjak.

Duel u Bemaks areni počeće u 17 sati.

Najčitanije

Crna Gora će biti domaćin DRV fvw Destination Forum-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalna turistička organizacija (NTO) biće domaćin DRV fvw Destination Forum-u, koji...