fbpx
NaslovnicaCrna GoraSDP: Predloženi Sporazum razmotriti na sastanku

SDP: Predloženi Sporazum razmotriti na sastanku

Podgorica, (MINA) – Sporazum o budućnosti, koji su predložili predstavnici pokreta „Odupri se“, trebalo bi razmotriti na sastanku predstavnika opozicionih parlamentarnih političkih partija i nezavisnih poslanika sa organizatorima protesta, smatraju u Socijaldemokratskoj partiji (SDP).

Iz te partije su saopštili da uvažavaju trud koji su uložili predstavnici građanskog pokreta u smislu predlaganja dokumenta, kojim bi trebalo da se artikulišu opravdani zahtjevi građana i demokratske javnosti.

„Tim povodom, smatramo da bi bilo od velike važnosti i u funkciji zajedničkog cilja stvaranja uslova za slobodne izbore, u najskorije vrijeme, organizovati sastanak predstavnika opozicionih parlamentarnih političkih partija i nezavisnih poslanika sa organizatorima protesta, kako bi se na njemu zajednički razmotrio predloženi dokument“, naveli su iz SDP-a.

Iz te partije su rekli da u potpunosti podržavaju građanske proteste i pozvali su sve političke i društvene aktere da stalno doprinose da oni i dalje imaju građanski, a ne partijski karakter.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...