fbpx
NaslovnicaCrna GoraSjutra humanitarni bazar za djecu iz Zinaka

Sjutra humanitarni bazar za djecu iz Zinaka

Podgorica, (MINA) – Privatna predškolska ustanova (PPU)„Artić Pinokio“ iz Podgorice organizovaće sjutra, u šoping centru Mall of Montenegro, humanitarni bazar za djecu iz udruženja Zinak.

Akcija je organizovana u znak podrške jednoroditeljskim porodicama, odnosno samohranim majkama koje su članice udruženja.

Prema riječima organizatora, više kompanija najavilo je vrijedne donacije, koje će biti podijeljene djeci.

Bogat sadržaj programa za djecu pripremilo je najmanje pet vrtića iz Crne Gore koji će se predstaviti na različite načine.

U programu, koji će početi u 12 sati, učestvovaće i Šanta Panta, Žarko Žabac, Animatori Zabavljatori, mažoretke, dječji pjesnici i književnici iz udruženja Vizija.

“Hotel Ramada je i ovog puta ustupio besplatno svoj prostor, u znak podrške “Pinokijevoj” plemenitoj ideji i organizaciji humanitarnog bazara, kao i konkretne podrške aktivnostima Zinaka za djecu, jednoroditeljske porodice i ostale porodične strukture”, kazali su iz tog udruženja.

Prijatelji Bazara su kompanija Voli, Mall of Montenegro, hotel Ramada, igraonica Magic land, butik Trezor, Exclusive mobile, Urban kids, PPU „Vini Pu iz Budve i „Osmjeh“ iz Kotora, Muzička škola “D mol” i Plesni studio „Alisa“.

Najčitanije