fbpx
NaslovnicaCrna GoraSportisti obišli odjeljenje Dječje bolnice

Sportisti obišli odjeljenje Dječje bolnice

Podgorica, (MINA) – Sportisti Milena Knežević, Nikola Ivanović i Srđan Mrvaljević i predstavnici Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK) i kompanije Sport vision, obišli su danas odjeljenje Dječje bolnice i posjetili najmlađe koji se nalaze na liječenju.

Tokom jednočasovnog druženja “naši mali borci” imali su priliku da se upoznaju sa svojim sportskim idolima, popričaju o njihovim sportskim uspjesima i planovima i uz prigodne poklone razmjene novogodišnje čestitke.

“Posebna je emocija posjetiti djecu koja su u ovakvoj situaciji. Za nas je ovo sitnica, a njima znači mnogo”, kazala je rukometašica Milena Raičević.

Kako je kazala, “svaka čast ljudima koji ovdje rade, koji posao obavljaju na human i hrabar način”.

“Hvala i COK-u i kompaniji Sport vision, koji su nas pozvali da budemo dio ove akcije. Djeca su pravi, istinski borci, veseli i nasmijani, bilo je zadovoljstvo provesti vrijeme sa njima”, kazao je džudista Srđan Mrvaljević.

Današnja akcija je samo početak saradnje COK-a, kompanije Sport Vision i Dječje bolnice.

“COK i kompanija Sport Vision će donirati inkubator, koji nedostaje Dječjoj bolnici. Nastavićemo i ubuduće sa akcijama ovakvog tipa, želimo da pomognemo gdje god je potrebno, a posebno našim najmlađim”, kazao je predsjednik COK-a Dušan Simonović.

Rada Veličković, iz kompanije Sport vision, je kazala da su “željeli da pokažu djeci da uz zajedništvo i ljubav možemo sve”.

“Potez COK-a i kompanije Sport vision, a juče KK Budućnost Voli, mnogo nam znači, jer pokazuje da se naš trud i posvećenost primjećuje. Posebno, međutim, znači našoj djeci, kojima je boravak na liječenju makar malo lakši uz ovakvu pažnju”, rekao je direktor Dječje bolnice Saša Radović.

Najčitanije

Ivanović v.d. izvršnog direktora CEDIS-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) imenovao je Vladimira Ivanovića za...