fbpx
NaslovnicaCrna GoraTelekom zvanična mreža Igara

Telekom zvanična mreža Igara

 

Podgorica, (MINA) – Crnogorski Telekom biće zvanična mreža Igara malih zemalja Evrope (IMZE), koje će od 27. maja do 1. juna biti održane u pet crnogorskih gradova, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik COK Dušan Simonović i direktor Sektora za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu Predrag Perković.

Foto: MINA

Simonović se nakon potpisivanja ugovora zahvalio Crnogorskom Telekomu na vrijednoj donaciji i snažnoj podršci u organizaciji takmičenja.

“Servis, odnosno više njih, je neophodan za takmičenje i predstavlja nam veliki finansijski zahtjev u situaiji kada je novca sve manje. To bi nas koštalo oko 50 hiljada EUR. Mi ćemo to, zahvaljujući Crnogorskom Telekom, dobiti besplatno. Imaćemo sjajan servis u trenucima kada se na više borilišta dešavaju značajna takmičenja”, kazao je Simonović.

On je naglasio da nije prvi put da je Crnogorski Telekom partner COK.

“Bio je i na prvim i za nas istorijskim Olimpijskim igrama u Pekingu. Telekom pomaže crnogorski sport, a ovo je za nas jedan lijep gest koji ćemo znati da pamtimo i cijenimo”, kazao je Simonović.

Perković, direktor Sektora za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu, kazao je da je ta kompanija duži niz godina uz crnogorski sport i pomaže njegov razvoj donacijama savezima ili najvećim sportskim kolektivima.

“Sa COK imamo iskustvo uspješne saradnje. Bili smo partner COK na prvim OI u Pekingu 2008. godine. Saradnju na Igrama vidimo samo kao nastavak uspješne saradnje. Naša uloga u tom projektu biće da obezbijedi tehničke uslove. Telekom će svoje servise staviti u službu sporta za vrijeme IMZE, bićemo zvanična mreža IMZE”, rekao je Perković.

On je naglasio da je Telekom u svrhu zadovoljavanja svih kriterijuma investirao u infrastrukturu i opremu kako bi na 11 lokacija na kojima će biti održano takmičenje i u medija centru imali sve uslove manifestacije tog nivoa.

“COK je vodio računa da u organizaciju događaja implementira pametna rješenja i zelene tehnologije. Crnogorskom Telekomu je to strateški pravac kretanja i to je bio još jedan vid gdje su se sreli interesi Telekoma i COK-a”, kazao je Perković.

On je podsjetio da je Telekom sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore, da klupsko fudbalsko takmičenje nosi naziv Telekom Prva liga i košarkaškog kluba Budućnost Voli.

Najčitanije