fbpx
NaslovnicaCrna GoraU Budvi forum influensera na društvenim mrežama

U Budvi forum influensera na društvenim mrežama

Podgorica, (MINA) – Forum influensera na društvenim mrežama, pod nazivom Digitalni influenseri u akciji, biće održan u utorak i srijedu u Budvi i okupiće 200 učesnika.

Prvi događaj te vrste u Crnoj Gori organizuju globalna nevladina organizacija World Learning i međunarodna asocijacija koja okuplja influensere i eksperte u oblasti komunikacija Digital Communicators Network, uz finansijsku podršku Kancelarije za međunarodnu razmjenu Stejt dipartmenta.

Influenseri, preduzetnici, analitičari, novinari, kao i svi koji se bave digitalnim marketingom ili komunikacijama u oblasti društvenih mreža i digitalnih medija imaće priliku da čuju predavanja eksperata.

“Među predavačima su urednica CNN-a Emma Lacey Bordeaux, producentkinja nominovana za Emi nagrade koja je osnovala prvu agenciju za influenserski marketing Tanya Bershadsky, predstavnici velikih marketinških agencija iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD)”, navodi se u saopštenju objavljenom na fejsbuk stranici Američke ambasade u Crnoj Gori.

Predavanja će održati i stručnjaci iz Belgije, Grčke, Kanade, Indije, Poljske, Slovenije, Srbije i Turske.

Registracija za učesnike iz Crne Gore je besplatna, ali obavezna na internet stranici: http://digitalinfluencers.network/register ‘CrnaGora’Montenegro ‘influenser @ Budva,Montenegro

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...