fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšen zbog pokušaja ubistva

Uhapšen zbog pokušaja ubistva

Podgorica, (MINA) – Pljevaljska policija uhapsila je I.S. (59) zbog sumnje da je pokušao da ubije D.T. (20) iz tog grada, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je nakon prijave službenika iz Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć da su primili D.T. sa povredom u stomaka, u kratkom roku locirala i uhapsila I.S.

„Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je D.T. boravio u jednom ugostiteljskom objektu u Pljevljima sa još dva druga kada je ispred tog objekta došlo do verbalnog i fizičkog konflikta ove tri osobe sa osumnjičenim I.S, nakon čega je oštećeni zajedno sa drugovima otišao“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su kazali da su se oni opet sreli u ulici Narodne revolucije gdje je, kako se sumnja, nakon verbalnog konflikta I.S. nožem D.T. ranio u stomak.

„O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se I.S. uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, i da uz krivičnu prijavu bude priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju“, navodi se u saopštenju.

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...