fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšene tri osobe zbog zloupotrebe droga

Uhapšene tri osobe zbog zloupotrebe droga

Podgorica, (MINA) – Podgorička policija pronašla je i oduzela oko 1,5 kilograma marihuane, manju količinu heroina i predmete namijenjeni za konzumiranje opojnih droga i uhapsila tri osobe.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, uhapšen je J.L. (29) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Kod njega je pretresom pronađeno i oduzeto 17 grama praškaste materije za koju se sumnja da je heroin“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su pretresom stana i drugih prostorija koje koristi V.K. policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 200 grama marihuane, predmete za koje se sumnja da su bili namijenjeni konzumiranju opojne droge, devet komada municije različitog kalibra, detonatorsku kapislu i okvir od pištolja.

„V.K. je uhapšen zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, dodaje se u saopštenju.

Iz policije su rekli da kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je V.K. nabavljao i marihuana, koju je kasnije prepakivao u manja pakovanja i stavljao u takozvani ulični promet.

Policija je, navodi se, pretresla prostorije koje koristi D.I. (20) i pronašla i oduzela oko 1,3 kilogram marihuane i dvije digitalne vage.

„On je uhapšen zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

NP Biogradska gora sjutra otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od sjutra otvoren za posjetioce. "Posjetioci...