fbpx
NaslovnicaCrna GoraUhapšeno devet osoba zbog teških krivičnih djela

Uhapšeno devet osoba zbog teških krivičnih djela

Podgorica, (MINA) – Službenici Uprave policije u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom (SDT) uhapsili su devet osoba za koje se sumnja da su izvršili teška krivična djela, a koje istražitelji povezuju sa dvostrukim ubistvom u centru Podgorice, kada su 31. marta, ubijeni Miloš Šaković i Radivoje Jovanović.

Za dvostruko ubistvo u Podgorici osumnjičen je Marko Jovanović, za kojim, kako je saopšteno na konferenciji za novinare, policija i dalje traga.

Iz Uprave policije je saopšteno da su uhapšeni L.R. (21), Đ.L. (23), A.M. (20), R.P. (29), V.D.(30), M.B.(21), Đ.Ž. (39), B.T. (23) i L.S. (34).

D.A (17) i D.A. (31), kako se navodi, i dalje potražuju, a protiv ovih 11 osoba, uz saglasnost SDT-a, ponijete su optužnice.

“I to zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije, nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici policije u saradnji sa SDT-om su nakon višemjesečnog intezivnog rada došli do dokaza da je formirana kriminalna organizacija, koja je osim ubistva Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića, imala cilj da izvši i druga teška krivična djela.

Najčitanije