fbpx
NaslovnicaCrna GoraVečeras počinje Lejk fest

Večeras počinje Lejk fest

Podgorica, (MINA) – Najveći rok festival u Crnoj Gori, Lejk /Lake/ fest počeće večeras pored Krupačkog jezera u Nikšiću, a publika će do subote uživati u nastupima mnogobrojnih regionalnih imena.

Na bini će se večeras pojaviti Srđine Strijele, Akademia, Stereo Banana, TBF, Željko Bebek, Dog Eat Dog i Nikola Vranjković.

Publiku će u petak, pored krupačkog jezera, zabavljati, Off Duty, Killo Killo Banda, Ibrica Jusić, Bombaj Štampa, Prti Bee Gee, Punkreas i Gramphonedžije.

Festival će u subotu zatvoriti Ki, Aklea Neon, Najda i Smak Tribute, Kolja, Kerber, Artan Lili i Love Hunters.

PR tim festivala saopštio je da se ulaznice za Lake Fest i dalje mogu kupiti u Nikšiću u NK Pabu, a u Podgorici u Montenegro Cafe Pabu, kao i na samom ulazu na festival.

Cijena dnevnih karata su deset EUR, dok je komplet 25 EUR.

Kako je saopšteno, prevoz autobusom je obezbjeđen na relaciji Krupac – Podgorica nakon završetka poslednjeg koncerta,a cijena karte je 1,5 EUR, dok autobus sa glavne stanice Nikšić do Krupca polazi na svakih 30 minuta i cijena karte pedeset centi.

Kamp je besplatan i prijava boravka je obavezna na ulazu, dok strani državljani moraju da plate boravišnu taksu od 60 centi po danu.

Oragnizatori su kazali da nakon 21 sat nije moguć izlazak i ponovni ulazak na festival, i da je zabranjen unos pića, hrane i predmeta od stakla na koncertni prostor.

Ulaz je slobodan za djecu mlađu od 12 godina.

Najčitanije

HE Piva danas obilježava 48 godina rada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Hidroelektrana (HE) Piva 48. godišnjicu postojanja i uspješnog rada dočekuje u...