fbpx
NaslovnicaCrna GoraVišesatna isključenja struje zbog radova

Višesatna isključenja struje zbog radova


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova brojila će dobiti Dinoša i Gornji Dušići, a u Baru Stari grad.

U Kotoru, brojila će dobiti Imprus Mont, Svetionik Verige i Kostajnica, a u Nikšiću Miločani.

U Podgorici će, od osam sati i 15 minuta do osam sati i 45 minuta, bez struje biti Trgovinska škola i okolno područje, od devet do 12 sati, dio ul. Milana Raičkovića (zgrade i okolno područje), a od devet do 15 sati ugao ulica “Partizanski put” i “Milana Raičkoviča”, dio ulice Jozefa Bajze i dio ulice prema Ekoplantu.

Od devet do 12 sati, struju neće imati dio Donje Gorice (ul. Raka Mugoše), od devet do 15 sati, Farmaci (okolina škole), a od 11 do 15 sati, dio Doljana.

U Danilovgradu, od devet do 11 sati, bez struje će biti Spuž, a od devet do devet sati i 30 minuta i od 14 do 14 sati i 30 minuta, Stologlav, Eko selo, Velje brdo, Donje Šume, Pričelje, Markovo Kopito, Lakat, Iverak, kao i preduzeće Šampinjoni i Fabrika sira.

Od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Osredina, Bregovi Mijovića, Gornji Crnci, Ćelija Piperska, Kopilje, Seoce, Radovče, Gostilje, Dobri do, Ruišta i Vukotica, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati, Ciglana, Burum, Lije i Stanjevića Rupa.

Od deset do 14 sati, struju neće imati Sladojevo Kopito, Voštar kao i privatna preduzeća Montenomaks, Stefani91, Vuković, Garmin, Ramini i Đurović.

U Tuzima, od deset do 15 sati, struju neće imati Dušići, Kodra, Sukuruć, Lekovići, Vladne, Vranj i Dubrava.

U Nikšiću, od osam do 15 sati, bez električne energije će ostati Šume, Prisoja, Vrzipov Do, Presjeka, Čeline, Srijede i Povija, od deset do 13 sati, Kovači, a od osam do 14 sati, Donji Klenak.

U Herceg Novom će, od osam do 15 sati, bez struje biti Vrbanj (dio područja u okolini kafane), a od devet do 16 sati, Klinci, Mrkovi, Tići, Radanovići, Eraci, Brguli, Mardari, Žanjice, Mirišta, Rovanac i Ponte Veslo.

U Kotoru, od deset do 12 sati, struju neće imati Kavač (dio područja u okolini marketa).

U Budvi, od devet do 14 sati, bez struje će ostati Novoselje, Medigovići, Buljarica, Golubovići, regionalni vodovod, Zasela i Čelobrdo (naizmjenična isključenja u trajanju oko 15 minuta).

U Baru, od devet do 14 sati, bez struje će biti Mala Gorana (Mrkojevići).

U Ulcinju, od deset do 14 sati, struju neće imati dio Beogradskog naselja u Donjem Štoju, a od deset do 17 sati, dio sela Pistule kod Vukčevića prema Cerovu (povremeni prekidi u navedenom terminu).

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez električne energije će ostati ul. Iva Andrića, Miša Cvetkovića i dio Lovćenske ulice, a od osam do 15 sati, Ski lift, Zajdni Do, Varine, Bujaci, Borova, Gradina, Vodno, Podragatac, Pauče, Borovica, dio sela Šumani, Kruševo, Lađana, Dragaši, Kakmuže i Mjesna zajednica – Zbljevo.

U Bijelom Polju, od devet do 14 sati, bez struje će biti Majstorovina i Gevčina, a u Mojkovcu, u istom terminu, Žari.

U Kolašinu, od osam do 14 sati, struju neće imati Bare, Skrbuša, Dulovine, Mateševo, Jabuka, Vukićevića Lug, Bare Kraljske, Vraneštica i Drndari, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, Plana, Bistrica, Migalovica, Lancer i Lipovo.

U Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Zagrad.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Gornje Luge.

U Petnjici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Srednja škola u Petnjici i jedan dio Radmanaca.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez električne energije će ostati selo Bać, a u Plavu, u istom terminu, dio Racine ulice i naselje Meteriz.

Najčitanije