fbpx
NaslovnicaCrna GoraVišesatna isključenja struje zbog radova

Višesatna isključenja struje zbog radova


Podgorica, (MINA) – Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Tuzima će nova brojila dobiti Ramza Ćaf i Akšabanovići, a u Danilovgradu Šume Bećirovića, dio Kosića i Livade Bandića.

U Nikšiću će nova brojila dobiti dio sela Kuta, dio Carina, Krstac (Trubjela), Miolje Polje, Narodnih heroja br. 15, Vuka Mićunovića bb, Rudo Polje, ulica Serdara Šćepana i Njegoševa ulica, Štedim, Moštanica i Vitalac.

U Baru će nova brojila biti ugrađivana u naseljima Žutokrlica, Šušanj, Bajramovići, područje iznad pruge i iznad zgrade Ostojić, Topolica, put prema staroj školi, kao i u ulicama Anta Đedovića i G. Bojovića.

U Ulcinju će, zbog radova na mreži, od sedam i 30 do 14 sati i 45 minuta bez struje biti Šas, od deset i 30 do 12 sati i 30 minuta kompletno područje Vladimira i Ostrosa, a od devet i 30 do 11 sati i 30 minuta Đerane,Velika Plaža, Štoj i Ada Bojana.

U Kotoru će, od devet do 12 sati, bez struje ostati Autokamp, Vrbice i Opareni Brijeg, a od deset do 12 sati Stari grad, Centar za kulturu, zgrada Opštine Kotor i Luka Kotor.

U Herceg Novom će, od osam do 15 sati, bez struje biti Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Žlijebi i Ubla, a u Pljevljima Bučje, Gosteč, Zadublje, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina, Hodžići i seosko područje Rabitlje.

Na Žabljaku će, od devet do 18 sati, bez struje ostati Zminica, Karadžić, Suvodo, Rudinovača, Bare Žugića, Novakovići, Merulja, Smoljan, Mandića Do, Okruglica, Kovačka Dolina, Palež, Uskoci, Podgora, Kočado, Tepca, Nadgora, Majčina Glavica, Pitomine, Bosača, Štuoc Vojska, Vjetrena Brda i Pećica Ograde.

U Beranama će, od osam do 18 sati, bez struje biti Petnjik, Dapsići, Tmušići, Zagorje, Donje Luge, Donja Rženica, Rovca, Kaludra i planinski prevoj Lokve, a od devet i 30 do 14 sati i 30 minuta dio sela Trepča.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati selo Jablanica, a u Gusinju dio sela Grnčar i selo Izvori.

Najčitanije