fbpx
NaslovnicaCrna GoraVujović spreman za K1 turnir u Pragu

Vujović spreman za K1 turnir u Pragu

Podgorica, (MINA) – Crnogorski kik bokser Miroslav Vujović kazao je da je spreman i motivisan i da sa velikim ambicijama putuje na K1 turnir u Pragu.

Turnir će biti održan 25. jula, a okupiće osam boraca u superteškoj kategoriji.

Vujović je istakao da se osjeća odlično poslije više od pet sedmica napornih i teških priprema.

“Veoma sam zadovoljan postignutom formom i nadam se da ću ostaviti dobar utisak, a samim tim i ostvariti dobar rezultat. Izuzetno sam motivisan zato što je to jedan od najvećih izazova u mojoj dosadašnjoj karijeri”, rekao je Vujović agenciji MINA.

Najavljeno je da će, osim Vujovića, nastupiti i Česi David Vinš i Mihal Reizinger, Poljaci Jakub Kozera i Mihal Turinski, Rus Timur Išmuhamedov, Austrijanac Tomas Frošauer i Bjelorus Zahar Trofimov.

Trener podgoričkog kluba Ariston, čiji je Vujović član, Predrag Lekić kazao je da su rezultati i medalje na najvećim međunarodnim takmičenjima preporučili crnogorskog superteškaša.

“Vrijeme koje smo imali za pripreme pred tako važan turnir, iskoristili smo na najbolji mogući način. Veliku pomoć u što boljoj pripremi pružili su naši takmičari kluba koji su mu bili odlični sparing partneri. Vujović je pitpuno spreman za tako veliki i značajan turnir”, kazao je Lekić

Žrijeb četvrtfinalnih borbi biće odrađen u srijedu, za kada je planirano i zvanično predstavljanje boraca.

Borbe su planirane da traju tri runde po tri minuta.

Najčitanije