fbpx
NaslovnicaCrna GoraVuković: Karatisti ostvaruju ozbiljne rezultate na međunarodnom planu

Vuković: Karatisti ostvaruju ozbiljne rezultate na međunarodnom planu

Podgorica, (MINA) – Karate u Podgorici ima dugu tradiciju i karatisti u kontinuitetu ostvaruju ozbiljne rezultate na međunarodnom planu, kazao je gradonačelnik Glavnog grada Ivan Vuković.

On je priredio prijem za karatistu OMladinca, Marija Hodžića koji je na nedavno održanom seniorskom Evropskom prvenstvu u Gvadalahari osvojio srebrnu medalju.

“Izuzeno je zadovoljstvo što ste nas još jednom obradovali i učinili ponosnim na čemu vam u ime Glavnog grada čestitam i zahvaljujem, a siguran sam i u ime svih građana Podgorice koji se raduju vrhunskim uspjesima naših sportista”, kazao je Vuković.

Foto: Podgorica.me

On je kazao da rezultati i tradicija gradsku upravu, u saradnji sa nadležnim državnim institucijama, još više obavezuje da u narednom periodu snažnije pomaže i doprinosi razvoju karatea i sporta u Podgorici.

Gradonačelnik je Hodžiću poželio osvajanje zlatne medalje na sljedećem velikom međunarodnom takmičenju i plasman na Olimpijske igre.

Hodžić se, predstavljajući planove i ambicije za naredni period, zahvalio upravi grada na podršci, navodeći da vjeruje da će nastaviti da ostvaruje uspjehe i promoviše Podgoricu i Crnu Goru u najboljem svjetlu.

On je naglasio da mu je, pored osvajanja medalja na velikim takmičenjima, najveći cilj u karijeri plasman na Olimpijske igre.

Najčitanije