fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSDodjelom 150 umanjenja od 50 eura na računima za električnu energiju završena...

Dodjelom 150 umanjenja od 50 eura na računima za električnu energiju završena je nagradna igra Zlatni tim – Uhvati ritam

Danas je u prostorijama upravne zgrade EPCG u Nikšiću izvučeno 150 pretplatnih brojeva domaćinstava, članova Zlatnog tima, koja će dobiti umanjenje od 50 eura na junskom računu za utrošenu električnu energiju.

Dobitnici petog, poslednjeg kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, su skoro iz svih crnogorskih opština. U bazi za izvlačenje našlo se 146.350 domaćinstava, od koji 12.812 koristi servis elektronski račun. 110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 146.350, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis Elektronski račun, kojih je bilo 12.812.

Spisak dobitnika može se pogledati na web portalu www.epcg.com i 20. juna u svim štampanim medijima biće objavljen spisak dobitnika – pretplatni broj i grad, a o dobitnicima se javnost može informisati i na našoj fejsbuk stranici na kojoj je išao prenos izvlačenja uživo, koji se takođe može pogledati.

Nagradna igra ZLATNI TIM UHVATI RITAM počela je 15. januara i trajala je do 31. maja, a odvijala se u pet kola. Nagradna igra je organizovana za članove ZLATNOG TIMA, a od januara do danas dodijelje je automobil OPEL ASTRA ENJOY i 750 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju.

Podsjećamo da EPCG priređuje nagradnu igru ZLATNI TIM – UHVATI RITAM 2, od 15. do 30. juna, za  potrošače iz kategorije domaćinstva, koji su članovi ZLATNOG TIMA. Svi potrošači iz kategorije domaćinstva, koji su članovi Zlatnog tima, u prilici su da osvoje jednu od nagrada iz bogatog nagradnog fonda kojeg čine automobil Citroen C-ELYSEE (1,5Hdi 100ks 4 vrata), kao i 150 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju.

Javno izvlačenje dobitnika biće organizovano u prostorijama  EPCG, u Aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću, 17. jula. Pravila nagradne igre mogu se pogledati na web stranici www.epcg.com, a više informacija dobiti besplatnim pozivom na broj 19100 ili na fejsbuk strani Elektroprivrede Crne Gore.

Da podsjetimo, članovi Zlatnog tima EPCG su sva domaćinstva koja su 31. januara stekla taj status i održala ga redovnim izmirenjem mjesečnih računa za utrošenu električnu energiju. Oni,  pored automatskog učešća u nagradnoj igri, ostvaruju i popust od 13 odsto na stavku Aktivna energija na računima za električnu energiju.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije