fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSMTEL NASTAVLJA SA NAGRADAMA ZA KORISNIKE

MTEL NASTAVLJA SA NAGRADAMA ZA KORISNIKE

Podgorica – MTEL je za korisnike mobilne i fiksne telefonije, televizije i Interneta organizovao nagradnu igru pod nazivom ”Klikni za Samsung Note 10“.

U periodu od  24.01 ─ 4.02.2020. godine sprovedena je anketa korisnika u cilju kreiranja ponude u skladu sa njihovim željama i potrebama. Motivacija za korisnike je bio mobilni telefon Samsung Note 10, koji je izazvao veliko interesovanje. Izdvojenih desetak minuta vremena i pažljivo popunjavanje ankete, pored prethodno definisanih Pravila nagradne igre, bilo je sve što je potrebno za ulazak u trku za nagradu.

Na samom kraju od pristiglih preko 10.000 kompletno popunjenih upitnika,  izvučen je srećni dobitnik Admir Skenderi iz Budve. Danas je u poslovnici MTEL-a telefon Samsung Note 10 i uručen dobitniku.

Koristimo priliku da se zahvalimo svih učesnicima nagradne igre. Prikupljeni podaci će biti od velike koristi prilikom kreiranja personalizovanih ponuda i poboljšanja postojećih usluga.

MTEL će i ubuduće nastaviti da na kreativan i inspirativan način istražuje želje i potrebe korisnika, kako bi zadržali lidersku poziciju na telekomunikacionom tržištu Crne Gore.

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije