fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSNudiće novi i sveobuhvatniji način organizovanja događaja

Nudiće novi i sveobuhvatniji način organizovanja događaja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Black Sheep event agencija, koja je počela sa poslovanjem u Crnoj Gori, pružaće usluge kompletne logistike i organizacije korporativnih i privatnih događaja, uključujući vjenčanja, proslave i rođendane, saopštio je njen osnivač i vlasnik Danilo Popović.

Popović je u srijedu, prilikom prezentacije usluga koje će pružati agencija, saopštio da je ideja o njenom formiranju došla kao prirodan slijed stvari.

“Pokrenuo sam jednu ovakvu agenciju jer volim dinamičan i kreativan posao i uživam da rješavam probleme ljudi”, kazao je Popović.

Objašnjavajući kako je nastalo ime agencije, Popović je rekao da tu postoje tri razloga.

“Prvi je taj neki segment mog dosadašnjeg života i školovanja gdje sam želio da razmišljam drugačiji od ljudi iz svog okruženja. Drugi razlog je što će naši događaji biti drugačija od onih koji su se do sada organizovali na tržištu, a treći razlog je što se divim tvorcu kompanije Apple, Steve Jobsu i njegovoj filozofiji”, rekao je Popović.

On je saopštio da će Black Sheep event agencija nuditi organizaciju dvije vrste događaja – korporativnih i privatnih, među kojima su i vjenčanja i rođendani.

“Kada govorimo o korporativnim događajima, taj proces se sastoji iz više faza. Prvi je taj kreativni dio, gdje dođemo do klijenta, sagledamo njegovo potrebe i onda izađemo sa kompletnom idejom organizovanja događaja. Sljedeća je faza logistike koja podrazumijeva aspekte kao što su video, foto, dekoracija, hrana i ostalo”, kazao je Popović.

Treća je faza realizacije što znači da agencija čini sve da se događaj realizuje od početka do kraja, a četvrta je monitoring gdje se vodi računa da sve ide po planu.

“Peta je faza multimedije, gdje ćemo u saradnji sa našim partnerom, novinskom agencijom Mina-business, realizovati i kroz različite kanale plasirati foto, video i PR, kao jedan sveobuhvatan paket”, dodao je Popović.

Popović je, govoreći o organizaciji vjenčanja, objasnio da je na tu ideju došao kada je shvatio da na tržištu postoje slične agencije koje se bave samo organizacijom određenih segmenata koji se tiču vjenčanja, ali da ne postoji nijedna agencija koja nudi kompletnu uslugu.

Govoreći o tome zašto bi neko trebalo da angažuje Black Sheep event agenciju, Popović je naveo da tu postoji više razloga.

“Prvi razlog jer smo ‘financial friendly’ kompanija, što znači da na svaki aspekt događaja koji organizujemo dobijate pet odsto popusta. To znači pet odsto popusta na video, dekoraciju i foto. Drugo, mi smo ‘stress free’ za klijenta, što znači da ne treba ni o čemu da brinete kada nas angažujete. Treće, imamo transparentan način poslovanja, koji podrazumijeva potpisivanje ugovora sa klijentom, dok naknada za agenciju iznosi 15 odsto“, precizirao je Popović.

On je rekao da je Black Sheep event agencija i ‘time friendly’, što znači da će njeni predstavnici brinuti računa o svemu, jer neki događaji zahtijevaju više vremena za organizaciju.

„To znači da sve prepustite nama i da mi vodimo računa o svemu“, zaključio je Popović.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije